Frågor & Svar

Svar: Jasså gjorde vi? vad världen är liten alltså :p Jag är inte svullen men jag är också ganska hård i mina muskler, men jag är simmare och därför har jag inte kunnat hålla mig borta från bassängen. Så när jag var tillbaka igen har jag märkt att det är otroligt bra för musklerna även såhär efter operation så jag föreslår att ni/du tar dig till en bassäng och tar dig en simtur det kommer göra gott! Annars mår jag hur bra som helst, jag har mindre ont nu än vad jag hade innan jag opererade mig, så allt är så bra det bara kunde vara!:]
Måste även fråga, själv då, mår du också bra?:)

2 Månader sedan operation!

Hej! Idag är det 2 månader sedan jag opererade mig! Gud det känns som om det var för en vecka sedan! Jag har fått lov att räkna om månaderna flera gånger för det känns som att det var nyss samtidigt som det känns som om det var ett halvår sedan. Eftersom det är en stor dag idag tänkte jag även lägga upp en bild som visar ärret som det ser ut nu, och förut, också vidare...
Som ni "bra ögade" kanske kan se så ser mitt ärr bredare ut än vad den var förut och det beror på att styggnen har nu lösts upp och då har vi gissat på att huden har töjts ut lite. Men som ni ser är ärret fortfarande väldigt fin:)

Glad Påsk!Fått nog!

Hejsan! Allt är toppen bra med mig snart ska jag iväg på första simträningen! Fatta hur mycket jag saknar mina vänner på simningen! Puss på dom säger jag bara!
Men det är en sak jag stör mig så otroligt mycket på. Vad kan detta vara då? Jo dom respektlösa klasskamraterna!
Här står man med skrot i ryggen och det enda dom kan göra är att göra allt värre? Hatar dom värkligen mig så mycket?
Jag har fått sudd kastad i ryggen.. Idag var det en som drog undan min stol när jag skulle sätta mig ner (Tack gode gud så han jag rädda mig själv från att ramla)
Lixom hallå? Jag kanske ser ut att må bra (vilket jag oftast gör)
Men min rygg har inte läkt helt än. Dom flesta känner någon som har brytit något, detta är ju nästan samma sak fast värre och utan gipps. Dom har ju för sjutton skruvat in massa skruvar i ryggen! Hur kan man då vara så jäkla dum så man drar bort ett stol när man ska sätta sig? Skulle du dra undan stolen från en som har brytit benet? SVAR NEJ! varför då göra det på en som har värre ställt? HELT SJUKT!

Tillbaka till sjukhuset!

Hejsan! I Onsdags var jag och hälsade på min vän sofia som även hon opererade sig. (liten värld vi lever i jo jag vet...) Som tur var gick hennes operation lika bra som min :)
Så vi fikade (eller snarare jag fikade, *haha*) vi snackade om vilka sjuksystrar som var bäst (sjukt jag vet) och det var typ det haha. Lilla vännen fick lite ont så det blev lite mycket där ett tag men sedan gick allt bra igen:)
Eftersom det gav vi oss av hemåt. När vi var i stan igen var klockan ca 10 på kvällen så det blev en mycket sen middag på burger king ;)
Vill även säga grattis till Sofia som även fyllde år igår, Så grattis vännen, snart är du uppe och springer igen!:)

RSS 2.0