Allt är bra!

Hejsan! Jag vet att jag inte bloggar mycket här men det är mest därför jag inte vill ha en massa dö snack.
Jag tar denna blogg på allvar. Så ifall ni har frågor är det bara att fråga för jag kollar fortfarande in här ibland och kollar ifall det finns några kommentarer att svara på.
Men som sagt, allt är bara bra med mig, musklerna irriterar och så men det ska gå till sig. Jag kan inte riktigt fatta att det var mindre än 4månader sedan! jag får ju snart göra vad jag vill igen!:)
Mitt liv har gått tillbaka till det vanliga (eller ovanliga, ta det som du vill), jag simtränar igen både i vattnet och på kanten. För jag har nämligen blivit simtränare!:)
Skolan rullar på och jag har äntligen kommit ikapp igen!
Allt funkar jätte bra så jag hoppas andra där ute som har gått igenom något som mig eller liknande också har det så tur som jag har haft!
Komihåg det är bara att ställa frågor och läsa inläggen det finns ton av information!:D
Lycka till:)

Vill ni följa mitt liv som det är nu kan ni följa det på http://klewe.blogg.se
Eller på bloglovin, HÄR

Redigerar Designen!

Som rubriken säger så redigerar jag designen lite, så därför kan allt se lite kaos ut. bara så ni vet!:)

Krya på dig kort

Hej! Igår var det sista April och det är hur grymt som helst att börja kunna göra vad man vill igen! Jag kan iförsig inte hoppa stuttsmatta eller springa långt eller något sånt men jag kan vara med på det mesta! Dagen efter att jag kom hem från sjukhuset fick jag ett brev i brevlådan där det var ett krya på dig kort från mina kära simvänner och nu har jag tagit mig tid att visa er:)
Har även lite bilder på andra krya på dig kort...

RSS 2.0