18 år fyllda

Hej! I tisdags var dagen kommen och jag fick äntligen bli 18. Inte så förvånande så kändes det precis som dagen innan hade känts fast kanske lite mindre upphetsande (oj vilket snuskigt ord).
 
Vill bara säga till alla mina trogna följare där ute att jag verkligen önskade att jag hade mer tid till bloggen. Men tyvärr så har jag inte haft det detta störda halvår. Mycket har hänt som har lämnat mig mentallt utmattad varje kväll och jag har knappt haft lust att hitta på något roligt med mina vänner. Kaoset i mitt liv är forfarande kvar men avtrubbat så förhoppningsvis kommer allt igång så som det ska till hösten igen.
 
Har två veckor kvar av sommarjobbet och sedan tar jag mig en riktigt välförtjänt semester.
Dom närmaste veckorna kommer bestå av att övertala mina föräldrar att få åka till stockholm igen eftersom jag och Fanny fann oss själva där. Sådan underbar stad. (Vi var nämligen där på one direction i början av juni).
 
Bilder från Usa är ännu inte redigerade och därför har inga bilder av resan kommit upp heller. Men jag har funderat på att göra en haul med grejerna jag shoppade i Florida, är det något som låter intressant?
Shoppade tyvärr inte så mycket som jag egentligen ville, men med en pappa och bror som gav en ett ynka par minuter på varje affär så blev det mest att springa igenom och plocka det som var en självklarthet. 
Men självklart blev det ju mycket shopping ändå, men inte riktigt så mycket som jag hade planerat ;)
 
Bilden är helt oredigerad.
 
Klewe:) | | Kommentera |
Upp