24 Grader inte 800;)

hej! idag är det 24 grader i poolen och sol.
Har nyss suttit ute och solat för jag ville få lite brunare ben you know;)
Jag kan inte fatta att jag fyller år om bara 8 dagar shit vad snabbt tiden har gått det känns som om det var igår man gick runt i tjock dunjacka och det var 27minus utomhus.
Fett nice om jag får säga det själv;)
Snart bär det av till Nyänget för att svalka ner sig lite och träffa mina polers;)
Tog mitt första dopp igår btw! var och städa i morfars hus igår (igen) och vid halv åtta drog jag hem till Alice och vi for och bada det var hela 24grader i Flärken! fatta varmt! jag vet inte hur många gånger vi hoppade ifrån trampolinen ute i vattnet, det var grymt skönt efter en varm och tråkig dag med fönsterputsning kan jag ju säga dig iaf;)
Klewe:) | | 11 kommentarer |

VARNING FÖR ALLA KILLAR;)

Polisen går nu ut med en varning till alla män som frekvent besöker nattklubbar eller krogar att vara vaksamma när de blir bjudna på drinkar av kvinnor. Kvinnor använder nämligen en "date rape" - drog kallad "öl" för att kunna slå till mot intet ont anande män. Denna drog kommer i flytande form och finns tillgänglig nästan överallt. 

"Öl" används av kvinnor för att enklare övertala hjälplösa manliga offer att följa med dem hem. Kvinnor behöver bara övertala en man att konsumera ett antal av dessa "öl" och sedan fråga honom om han vill följa med hem för lite oskyldig sex, en enkel teknik som lämnar de flesta män oförmögna att tacka nej. 

Efter ett flertal "öl", kan män till och med komma att ha sex med oattraktiva kvinnor.

Effekterna av drogen är att män vaknar dagen efter med ett dåligt minne av natten, en hemsk huvudvärk och en svag känsla av att "nått hemskt har inträffat". Vissa män med extrem otur blir av med hela sitt livs besparingar i en fälla kallad "förhållande". I extrema fall har kvinnor ertappats med att fånga oskyldiga män under en lägre tid genom en bluff kallad "äktenskap". 

Tydligen är män mycket mer motagliga för denna typ av "bluffar" så fort "öl" serveras. 

Skicka vidare denna varning till dina närmaste manliga vänner, har du eller någon man du känner fallit offer för denna hemska drog och de hemska kvinnor som utnyttjar den, var säker på en sak. Det finns manliga support organisationer i varje svensk stad där ni kan disskutera de hemska detaljerna av ditt möte med dessa rovdjurslystna kvinnor på ett öppet sätt med likasinnade män.
Klewe:) | | Kommentera |

Sol och bad gör mig glad...!:D

... japp så står det det på en kopp som jag gjorde för en massa år sedan, det är ju bra väder idag så om jag har tur blire att bada;)
Igår vaknade jag hos mejva och det var as bra väder jippi! vi gjorde inget speciellt och sedan åkte jag hem för att hjälpa familjen med våran pool(Y)
den är nu uppe och fyllde med 9:e gradigt vatten, haha jag tror jag inte ska bada i den på ett par dagar iaf;$
Jag ska försöka skriva hur varmt det är i vattnet varje dag så ni får veta bara för kul:)
så idag då.. Jo solfångarna till poolen måste upp,
Jag ska skicka inn synundersökningen till Am-Kortet(Y)
Jag vill in till biblioteket för att byta lite böcker och låna nya, jag har redan läst 5 harry potter böcker på inte änns 2 månader.. tror jag;o
aa som sakt behöver jag dom sissta två böckerna...
..och sedan är jag redo att se harry potter och dödsrelikerna del 2:D
Btw denna bok som jag läser nu hp och fenixorden har jag läst ut på 3 dagar x)
aja kul inlägg -.-'
hejdå(K)
~bild från förra sommaren, brorsan och hans kompis badar, vet att bilden suger men det är bättre än inget;)~
Klewe:) | | En kommentar |
Upp