20år x 2

Hej så igår var det äntligen dags för min och Julias födelsedags fest😀. Jag fyllde i och försig år för typ två veckor sedan och hon fyller år om en vecka men vi möttes någonstans på mitten för fest. Vi bjöd in våra närmaste vänner för gofika och lekar. Kvällen tog tyvärr ett snabbt slut för andra äventyr i stan, men det var kul så länge det varade. Tack för en fin kväll alla fina vänner, och tack till moderjord för det super fina vädret. 😚
 
 

 

Klewe:) | | Kommentera |

Naked 2 - Urban Decay

Idag tänkte jag att vi ska snacka lite om denna pärla. Skuggorna i den här paletten har samma egenskaper som den första paletten. Lite smuligare skuggor så man får vara försiktig för fallout men skuggorna är ändå otroligt pigmenterade. Färgerna i den här paletten är mer åt det kallare håller än den första paletten där alla skuggor var väldigt naturella i tonen. Förpackningen på den här paletten skiljer sig ganska mycket i jämförelse med Naked, Tycker inte om den här speciellt mycket, mest för att den är väldigt "burkig" och ganska ful, typsnittet på namnen tillexempel... hur tråkig?
 
Så det jag tycker om den här paletten är alltså att den har väldigt bra skuggor i sig men att förpackningen inte är den ultimata enligt mig... Har du inte riktigt ögat för att kunna se färgers naturliga underton, (Varm, kall eller naturell) Så behöver du inte stressa upp dig bara för att jag säger att den här paletten är lite "kallare", det är fortfarande en ganska naturell palett, det är bara det att jag självklart jämför den med den första Naked paletten.
 
Här får du ännu en gång swatches och en överblick hur paletten ser ut.
 
Finns att beställa på kicks.se för 485kr (just nu har dom 15% för medlemmar)
 
 
 
 
 
Klewe:) | | En kommentar |

"Alla som håller på med smink behöver den här", Naked - Urban Decay

 
Min första palette som jag köpte som inte kom ifrån H&M är Naked från Urban Decay. Köpte den på beautybay.com för 2 år sedan. (Nu finns den att beställa på kicks.se för 485kr) 
Använde den paletten varje dag och snart slängde jag min palette från h&m eftersom den här paletten var så otroligt mycket bättre än dom ögonskuggor som h&m sålde för kanske 3 år sedan.
 
Nu ett gäng år senare så har min sminkkollektion vuxit till en helt onödig storlek...ifall du frågar vissa. Frågar du mig så har varje produkt en minne eftersom jag har den fula ovanan att belöna mig själv när jag har gjort något bra. Typ nationella prov, jobbat hårt en månad, tjänat ovanligt mycket pengar en månad osv...
Det är dock en vana vi inte behöver gå in i... lixom den lönar ju sig, för mig... "haha"
 
Jag äger nu alla dom fyra paletterna som Urban Decay har släppt inom deras "naked" serie. Den ni får se på idag är den första, och också min favorit. Frågar du mig behöver varje person som håller på med smink den här... Dom andra är också fin, men den här är helt enkelt min favorit.
 
Brake down: Väldigt pigmenterade men lite smuliga ögonskuggor, akta för fallout vid sminkningar av dom mörkare färgerna. Dom skimmriga skuggorna är lika smuliga, så att använda någon slags settingsprey gör dom ännu mer skimmriga. Jag brukar använda Mac fix +, Makeup stores spray funkar också bra.
 
Nedan ser du alla skuggor swatchade på min arm, alla färger är från vänster i palleten och börjar närmast min handled. UTAN PRIMER
 
 
 
 
 
Skönhet, Swatches | | En kommentar |
Upp