Studentveckan...

Jajamen då är äntligen veckan som alla treor har väntat på... studentveckan. Det som väntar mig personligen den här veckan är att få veta mina betyg i Måleri (går det på gymnasiet) och sedan bara festligheter! På onsdag är det stipendium som ska delas ut och jag hoppas innerligt på att få vinna guldpenseln. Senare på kvällen är det togan vilket innebär att det är sista studentfesten och temat är i princip bara att man ska ha grekiska kläder (ett lakan virat runt kroppen) efter det så är det förberedelser inför studenten på torsdag, och på fredag är det den stora dagen👍
 
Är ärligt talat lite kluven över det faktum att man firar att man har gjort bort den enklaste delen av sitt liv. Det är lixom så mycket ansvar som väntar efter skolan... jag är dock redo och där av kommer kluvenheten. Jag tänker på alla som inte vet vars dom ska he sig. Aja inte mitt problem egentligen. Nej nu ska jag se till att ha riktigt kul sista veckan för vem vet vars folk tar vägen efter?
Hoppas alla treor får en grym sista vecka! 
 
 
Klewe:) | | Kommentera |

Första sminkinlägget

Känner att jag verkligen börjar starkt här med första sminkinlägget. Nu när jag faktiskt har gjort några inlägg igen så känner jag mest att jag vill kräkas på hur min blogg ser ut. Detta gjorde att jag började gå på jakt efter inspeiration till något nytt. Jag hamnade tillslut på Helen Torsgårdens blogg och såg sminkningen nedan. På en gång drogs mina tankar till sminket i stället för bloggens utseende, Och det slutade med att jag måste försöka mig på denna färgglada sminkning. Blev själv förvånad att jag ens hade så här färgglada färger. Men nu i efterhand känner jag att det var tur för jag blev nämligen väldigt nöjd med slutresultatet. Kalla mig egoistisk om du vill men jag tycker man ska få vara nöjd över sina skapelser om man så vill. Enda tråkiga är väl att dom enda som får se sminkningen in reallife är min familj. Men aja det är ju inte precis piss och skam :D
 
Efter en tagg på instagram så svarade dessutom Helen tillbaka och skrev att hon tyckte sminkningen var jättefin. Det gjorde mig så himla glad så tack!
 
Det jag har använt är:
Ögonskuggor -
BH cosmetics palett
Grön - make up store (vet inte namnet, sry)
Gul - Morphe Brushes nr 32
Lila - isadora
Läppstift - Maybelline, 148 Summer pink
Lösögonfransar - Ardell Demi Wispies
Foundation - Make up forever HD nr 120
Bronzer - Anastasia contour kit light
Bryn - Anastasia B.H, Dark brown
Klewe:) | | Kommentera |

Fin respons! Balen del 3

Hej! Loggade precis in på bloggen och såg vad många visningar jag har fått på mina två senaste inlägg, där även flera unika besökare, så välkommen tillbaka! Det gör mig självklart väligt glad att så många tog sig sin tid att kolla in så därför tog även jag mig tiden att redigerade några fler bilder, ifall det skulle vara så att det är av intresse.
Det enda jag har gjort med bilderna är att få färgerna så rätt som möjligt. För av någon annledning tog kameran upp min klänning mycket mer röd än den egentligen är. Jag skulle snarare säga att den är vinröd (burgundy) och inte röd. Hur som helst... Här kommer bilderna. 
I hope you enjoy, xo
 
 
Klewe:) | | Kommentera |
Upp